Grattis på din Födelsedag!

Fyller någon som står dig nära år? En mamma, pappa, son eller dotter? En fru eller man? Har du köpt alla presenter men kan inte för allt världen i komma på vad du ska skriva på gratulationskortet? Eller ska du skicka ett grattis sms / email / brev och du har ingen som helst aning om vad du ska skriva? Lugn i stormen, för här så kommer tips på gratulationer som du kan skriva till en:

Klicka på någon av textraderna nedanför för att komma direkt till sektionen.

Gratulationer till en nära vän
.

Har du en god vän som fyller år? Vill du göra han eller hon extra glad med ett par fina ord? Läs då här nedan!

Vi / Jag önskar dig många lyckliga stunder på din dag! Hoppas att din dag blir fylld med roliga stunder och massor av härliga skratt! Ät mycket tårta, skratta med dina nära och kära och framför allt : Grattis på födelsedagen!

Du är min allra bästa vän och jag vill bara gratulera dig på din stora dag. Grattis på födelsedagen och jag hoppas denna dag blir lika roliga som sist! Grattis igen!

Stort grattis på din bemärkelsedag! Du ska veta att jag är så glad, men främst tacksam för att vi två blev vänner. Jag minns alla våra glada stunder tillsammans med glädje! Jag hoppas att dessa blir många, många fler!

  

Grattis på din födelsedag min helgrymma vän! Önskar att du du får en helt underbar dag! Du ska bara veta att du är en fantastisk polare och jag skrattar alltid när jag tänker på allt kul vi hittat på igenom åren!

 

Ett stort grattis på födelsedagen till dig, min galna och roliga, alldeles helt fantastiska samt bästa kompis! Jag är så tacksam för att vi är vänner och jag älskar dig! Kram och ett stort grattis!

 

Ett härligt grattis på födelsedagen till dig , min bästa vän och partner in crime! Jag hoppas din dag blir en helt underbar dag. Grattis!

 

Jag vill sända å dina vägnar så många gratulationer jag bara mäktar med på denna dag, din födelsedag! Jag vet om att det här senaste året har varit ett tufft år för dig. Jag vet att du klarar av mycket mera och därför tror jag att denna tid kommer bli så mycket bättre! Stort grattis till dig!

 

Grattis på födelsedagen min underbara kompis och vän, du är helt enkelt bara bäst! Jag hoppas att din dag blir lika bra som du är! Kram!

 

Först så vill jag tacka dig för att du är en så bra polare och vän! Sen så vill jag gratta dig på din födelsedag ! Jag önskar dig en helt underbar födelsedag samt ett gött år här framöver!

 

Grattis på födelsedagen och jag hoppas att du får det du behöver under det kommande åren. Men främst av allt så vill jag bara säga: Tusen tack för att du inte bara är en vän, utan för att du är en sån bra vän!

 

Vet du vad jag tänkte på häromdagen? Att jag är så lycklig över att få kalla en sådan generös, snäll och fantastiska människa som dig för vän. Jag vill inte låta som jag smörar järnet, men du är helt fuckin otrolig! Vill bara önska dig en helt underbar födelsedag och ett stort jävla grattis!

Jag älskar dig så mycket min vän! Grattis på din dag och jag kan inte vänta på att få fira din födelsedag tillsammans med dig! Tusen tack för att du är min vän, en underbar sådan!

Grattis till systern.

Har du en syster som du gillar eller iallafall tolererar? Vad bra! Då kan du få lite inspiration utav dessa gratulationstexter.

Ett stort grattis till den häftigaste systern som jag har! Du är ganska så bra och ganska så kul! Du gör mitt liv lite bättre helt enkelt!

 

Jag tror inte, eller rättare sagt jag vet att jag inte hade kunnat få en bättre syrra än dig! Jag skulle inte byta bort dig mot något, tror jag iallafall. Skämt å sido, grattis på din födelsedag!

Ett stort grattis på födelsedagen, till dig min älskade syster. Jag hoppas att denna dag blir starten på ett år som blir helt perfekt för dig! Jag älskar dig!

 

Du är min bästa kompis, min syster och min partner-in-crime, när mamma eller pappa var ute efter att skälla på mig! Livet skulle allt vara bra tråkigt utan dig. Massa kramar och ett stort grattis på din födelsedag!

 

Jag är så tacksam över att ha dig som min syster, vad trist allt hade känts om du inte fanns här för mig! Tack för att du är så jäkla bra! Ha en grym och bra födelsedag nu!

 

Det är aldrig tråkigt eller en lugn stund när du är i huset! Tack för alla gapskratt du har bjudit på igenom åren! Hoppas att din födelsedag bli full av glädje. Jag hoppas att ditt nästa år blir ditt allra bästa! Grattis på födelsedagen min kära syster!

 

Det sägs att systrar fyller ditt liv med själ, ditt hjärta med skratt och glädje samt håller din hand hela livet ut. Grattis på födelsedagen!

Vad ska man säga? Jo du är verkligen en på miljonen: Snäll, omtänksam och söt! Om jag ska vara riktigt ärlig, så tror jag inte ens vi är släkt! Jag hoppas att din födelsedag blir lika fantastisk som du är!

 

Hurra, för idag så är det din födelsedag! Förmodligen så är detta det enda som vi inte behövde dela på när vi var ungar! Men idag så handlar det bara om dig. Så ha det så roligt och njut av din speciella dag!

 

Systrar är lite som påfyllningar med glass: du kan klara dig utan dem, men vad är det roliga i det? Tack för att du har försett mitt liv med din kärlek. Grattis på födelsedagen!

 

Stort grattis på födelsedagen din! Du är den kvickaste, roligaste och allra bästa systern man kan önska sig! Jag tror att detta måste vara ett släktdrag minsann!

Rädd för att det kanske blir lite väl mycket födelsedagstårta?

Klicka här för att komma till en webbplats, där du kan investera i ett viktminskningsprogram!

Gratulationer till en bror

Har du en snäll bror? Eller kanske en elak en? Spela roll! Han fyller ju år! Önska han grattis med hjälp utav dessa texter.

Grattis på födelsedagen brorsan! Nu så får vi ännu ett år tillsammans att skratta åt våra egna skämt samt hålla koll på varandra efter stängningsdags! Grattis på födelsedagen!

 

Grattis på födelsedagen till dig, min grymma och snälla store / lillebror, jag hoppas att din dag blir underbar, att du sänker ett par pilsner och bara har det gött!

 

Grattis på födelsedagen till den coolaste lillebrodern, men coolaste är ändå jag! Du och jag har haft våra duster men vi är ändå bröder! Grattis återigen.

 

Det spelar ingen roll hur vuxen eller seriös man måste vara ibland, man måste bara ha den där personen man kan vara sig själv med, samt hellöjlig med! Jag är så glad att jag har dig som min bror! Jag hoppas du har en strålande födelsedag!

Vi båda borde få ett pris med tanke på hur många år vi stått ut med varandra! Ett Nobels fredspris eller liknade! Grattis på födelsedagen min bror!

 

Brorsan, du har uppnått en nästintill perfekt ålder. Gammal nog att känna igen dina misstag, men ung nog att göra några till. Grattis på din födelsedag!

Jag hoppas din födelsedag blir så bra som det bara går. Sikta mot stjärnorna, drick många öl och bara va! Jag hoppas att du har en strålande födelsedag min bror! Grattis!

 

Ett annat äventyrsfyllt år väntar på dig, med jobb, fritid och familj. Jag hoppas att du trivs fullt ut med all gott som kommer att ske! Grattis på födelsedagen bror!

Gratulationer till mannen.

En bra karl är det inte alla som har! Men har du en, så får du fira han lite extra med ett par väl valda ord!

 

Ett stort grattis på födelsedagen till dig, min alldeles egna partner in crime! Kom igen nu och låt oss begå lite egna små ”brott” idag min älskling! Ett stort grattis på din dag min grymma karl!

  

Grattis på din dag, min alldeles egna upptäcktsresande! Jag hade nog aldrig besökt såpass många platser om jag inte träffat på dig! Så kom igen nu och låt oss spåna på vart vi ska härnäst!

 

Jag tror nog inte det finns tillräckligt med inslagspapper på hela jorden för att slå in all kärlek som jag har till dig! Grattis på din stora dag min älskling!

  

Min fantastiska make, min underbara man, du har slitit och jobbat hårt i hela ditt liv. Idag så är det din dag. Så ta det lugnt och du får ha fötterna på bordet! (men bara idag) samt ta dig en iskall öl. Grattis på födelsedagen!

 

Stort grattis på din stora dag, min otroliga karl! Du är den mest underbara mannen jag någonsin stött på och detta är ingen lögn. Jag kan nog inte föreställa mig ett liv utan dig vid min sida! Grattis återigen!

  

Vissa dar så är du min superman, andra dagar så är du min riddare i skinnade rustning, men idag så är du kung över tårtan! Grattis på födelsedagen min snälla, goa och älskade man!

 

Varenda dag så står du där, så som min ständiga följeslagare, min tröst i livet samt min bästa vän. Jag känner mig så välsignad att få vara med dig och kalla dig för min man. Grattis på din dag min älskade karl!

 

Hej! Detta är din fru och du ska veta att jag tror på dig! Jag vet vad du har för drömmar och jag känner din själ och det finns nog inget i denna värld som du inte klarar av att göra! Du har så väldigt många underbara egenskaper och jag vet att du kan göra vad som helst. Grattis på födelsedagen, min underbara man!

 

Varenda liten del av mig, älskar varenda liten bit utav dig. Ett stort grattis till dig min älskade man.

 

Till dig, min goa och otroliga man: Jag trodde nog aldrig riktigt på konceptet tvillingsjälar, förens jag träffade på dig. Hipp Hipp Hurra och en massa pussar och kramar på din stora dag!

 
 

Gratulationer till frun.

Bakom varje stor man står en stor fru, eller var det en liten? Spela roll, att ha en bra och fin fru är det viktigaste. Önska din älskade en härlig födelsedag med hjälp av dessa ord!

många härliga och roliga stunder jag har haft med dig! Jag älskar dig jättemycket. Ett fyrfaldigt jag må hon leva samt grattis på din födelsedag!

 

Hurra och gratulationer på din födelsedag, min kära, min kärlek och den kvinnan som stulit mitt hjärta!

 

Grattis på födelsedagen till dig, min vackra, snygga, smarta, grymma och kärleksfulla fruga!

 

Tack för allt du gör för mig, all den goda maten, all den omtanke och kärlek du givit mig. Låt oss göra de resterande åren vi får tillsammans helt fantastiska. Ja må du leva nu på din stora dag!

 

Grattis på födelsedagen till dig, kvinnan som likt en tjuv om natten stulit mitt hjärta. Du är mitt livs kärlek, min egen lilla älskling, den enda kvinnan i mitt liv!

 

Vet du om att du är hela min värld och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig vid min sida. Jag älskar dig så mycket och önskar att du får en helt fantastisk födelsedag, min söta, rara och förtjusande fru!

 
  

Kvinna! Du är min idag, du är min imorgon, du är min nu och du kommer att vara min i framtiden! Grattis på födelsedagen min älskade.

 

Ibland mitt i alltihopa så ger livet oss lite magi, en saga mitt bland allt det vanliga. Du är min saga, som gjorde mitt liv lite extra magiskt när du klev in här i. Grattis min underbara fru på din födelsedag!

 

Du och jag, vi har firat så många födelsedagar ihop, men efter all dessa år så har jag inte tröttnat på dig! Du är fortfarande underbar och helt fantastisk. Ha en underbar dag, min söta och varma kvinna.

 

Precis så som gott vin, så blir vi bara bättre med åren du och jag … eller snarare så kanske det är så att vi mår bättre med åren med hjälp av vinet! Grattis på födelsedagen älskling!

 
 

Vissa saker blir bara bättre och bättre med åren som går … och du är en av dem! Lugnare, klokare och finare har du allt blivit under denna tid. Grattis till dig, min älskade fruga!

 
 
 

Gratulationer till dottern

 

Fyller din söta lilla dotter år? Eller är hon kanske ett paket av vilda hormoner som löper amok och ger dig huvudvärk? Önska henne grattis ändå för sjutton!

 

Min kära dotter, jag önskar dig en helt otrolig födelsedag! Jag hoppas att ditt party blir lika roligt och trevligt som du är!

 

Grattis till dig på din stora dag, vår älskade dotter! Vi hoppas att din dag blir precis lika speciell som du är!

 

Ett stort grattis till dig vår fantastiska, lilla dotter! Jorden är allt en bättre planet när du är här!

 

I januari (valfri månad) så får vi många skäl att le, samt oändliga chanser att göra dig ännu lyckligare! Min lilla flicka, du föddes för att bli en stjärna! Grattis på din dag!

 

Vi vill gratta dig, vår lilla solstråle av munterhet och glädje. Grattis på din födelsedag! Fortsätt med att följa alla dina drömmar samt sprida glädje och lycka runt dig. Vi älskar dig så!

 

Du kommer alltid vara mig kär för den lilla jäntan du en gång i tiden var, för den speciella och starka dam du nu är, samt för den dyrbara dottern du alltid kommer vara för oss/mig. Ha en helt ljuvlig födelsedag!

 

Grattis på födelsedagen till kvinnan, tjejen, flickan, bruden, men främst min dotter, som ger ljus till mitt liv och gläder mitt föräldrahjärta så!

 
 

En dotter är nog herrens sätt att berätta ” Jag tycker du behöver en bästa kompis som aldrig kommer att lämna dig”. Tack för att du är just den personen för mig. Grattis på födelsedagen min lilla älskling!

 

Ett stort grattis till dig vår vackra dotter! Du ska veta att vi är så himla stolta över att du blev en sådan klok, vacker och varm kvinna! Vi önskar att du får en storslagen och helt ljuvlig födelsedag! Massa kramar ifrån Mor och Far.

 
 

Gratulationer till sonen.

En snäll och rar son har nog de flesta, tills puberteten slår ned som en blixt ifrån klar himmel! Men han fyller ju bara år en gång om året så gratta han lite extra!

 

Vi vill gratta dig, på din födelsedag vår ögonsten och vår modiga pojke. Vi vill att du får en helt underbar och kul födelsedag!

 

Ett stort grattis på födelsedagen till dig vår älskade son. Vi hoppas att du är full av lycka, vid god hälsa samt välsignad på din särskilda dag, samt resten av alla dagar på året. Vi hyser kärlek till dig så mycket!

 
 

Grattis på födelsedagen till vår fenomenala pojke, som har växt upp till att bli en fenomenal, otrolig och vuxen man!

 

Att älska dig, har nog varit min allra största fröjd. För du gör det hela så lätt! Grattis på din bemärkelsedag min älskade son.

 

Grattis på födelsedagen till den lilla gossen som har lärt mig mer om mig själv samt världen, än vad någon annan har lyckats att göra!

 

Varhelst livet för dig, så kommer jag ständigt att vara stolt över dig och stödja dig igenom livet. Grattis på födelsedagen till dig min kära son!

 

Du ska alltid komma ihåg detta: Du är starkare än vad du tror, ​​hårdare än vad du verkar, listigare än vad du tror och avhållen mer än vad du vet om. Grattis på din stora dag min omtyckta och uppskattade son!

 
 

Till dig min son: Jag ber att du har kraften att möta alla det utmaningar som livet kastar åt dig. Att du har självsäkerheten i sällskap med visdomen att välja dina strider väl. Jag önskar dig en resa full med äventyr, samt att du känner dig högt värderad av alla som står dig nära. Lystra till ditt hjärta och ta risker men tänk först! Kom ihåg i allra högsta grad, att du är älskad! Ett stort grattis på din födelsedag!

Gratulationer till mor.

Mor är rar och far är bra, eller hur var det nu igen? Oavsett vad, så ska du gratulera din moder som fick dig till denna värld! Ett par ömma ord värmer varje mors hjärta har jag hört!

 
 

Ett stort grattis på din födelsedag min kära mor! Idag så får du ta det sansat och lugnt samt njuta och stressa ned! Vila nu ifrån vardagens alla bekymmer och bestyr! Du förtjänar allt detta! Grattis igen!

 

Idag så är det din stora dag, mamma! Så som egenutnämnd doktor så skriver jag ut följande recept till din födelsedag: Luta dig tillbaka i din favoritfåtölj, slappna av och låt pappa göra allt arbete och slit för en gångs skull!

 

Du kanske bara är en enda person för denna värld, men för mig så är du hela världen! Ett fyrfaldigt leve och ett stort grattis på din dag!

 

Du var den första vännen jag fick, du är nu min bästa vän och du kommer att vara detta för evigt! Jag älskar dig mamma och det ska bli så kul att fira din födelsedag!

 
 

Även fast åren går och jag bara blir äldre och äldre, så finner jag att jag behöver dig mer än någonsin! Dina ömma kramar, visa och kloka ord, är som medicin för mig! Jag hoppas du får en födelsedag lika hjärtevärmande som du är! Stort grattis!

 

Jag vet precis vad du vill få på din födelsedag i år. Att jag lämnar hemmet för en enda dag! Klart så fixar jag detta! Grattis på din födelsedag morsan!

 

Det är helt fantastiskt vad snygg du är för din ålder, med tanke på alla de bekymmer och huvudbry som jag gav dig när jag var ett litet barn! Grattis på födelsedagen min mor!

 

Mor, vet du om att du är den största och mest enastående kvinnan i mitt liv? Du hamnar alltid på plats nummer 1 för mig! Ha en helt underbar och glad födelsedag!

 

Om jag någon gång får frågan om vem som är min superhjälte så kommer jag utan tvekan att säga; Det är min mamma! Ha en superfantastisk födelsedag, min Super-Mamma!

 

Det är inget mysterium att du har gjort ett stort avtryck i mitt liv. Sedan jag var ett litet barn, så har du funnits där så som det stora trädet, vars skugga gjorde det möjligt för mig att växa mig säker och stark. Grattis på födelsedagen min kära mor.

 
  

Gratulationer till pappan

 

Farsan, pappa, far, gubbj**el? Ja alla har vi nog kallat pappsen något av detta, men nu ska vi vara snälla och gratulera honom stort!

Under hela din tid på denna jord, så har du jobbat hårt för att uppfylla alla våra önskemål samt önskningar. Denna dag så är det din vända att få göra några önskemål! Ett stort grattis på födelsedagen kära far!

 

I hela mitt liv och under alla dessa år, så har jag haft turen att ha den allra varmaste, omtänksammaste och allra bästa fadern man kan tänka sig. Nu så känner jag mig dubbelt så välsignad, eftersom min dotter/son får den bästa morfadern / farfadern man kan tänka sig! Ett stort grattis på födelsedagen pappa, vi älskar dig så mycket!

 

Ett stort hipp-hipp-hurra och grattis till den modiga man som alltid skrämde och jagade borta alla monster som fanns under min säng och i min garderob. Tusen tack för att du alltid lyckas med att få mig att känna mig så säker och trygg!

 

Ett stort grattis på födelsedagen pappa! Må alla fiskar du drar upp vara enorma, dina öl alltid ha den perfekta temperaturen, samt att alla dina favoritlag vinner stort!

 

Det är nog inte alltid så enkelt att vara far, men du gör rollen som pappa med klass, stil, värme och omtanke! Ett stort hipp-hipp-hurra samt grattis på födelsedagen, till pappan som kan göra nästan allt.

 

Till dig min älskade pappa: Du är min ledstjärna och kompass i livet. Tack för att du ständigt visat mig rätt bana och bistått mig i den rätta riktningen genom livet. Grattis på din födelsedag och jag älskar dig så mycket!

 
 

Pappa, tack så mycket för att du lärde mig hur man är en riktig man, även fast jag är din dotter! Grattis på födelsedagen min kära far!

  

Pappa du var jämt den coola föräldern, för du sa alltid ja när mamma sa nej! Grattis på din stora dag min häftiga pappa!

Gratulationer till en chef, medarbetare eller kollega.

Är det dags att förhandla om löneförhöjning? Gav du chefen en fin present på födelsedagen med ett par väl valda ord? Nähä? Kom ihåg det till nästa förhandling! Eller så kanske du bara gillar han eller någon kollega? Då är dessa rader perfekta för dig!

Hörde att du fyllde år! Grattis på din stora dag! Du är en bra kompis och skicklig medarbetare. Jag önskar att du får en riktigt härlig dag.

 

Många gratulationer samt ett stort grattis på din födelsedag! Ett stort tack för allt som du gör för oss och vårt team. Vi hoppas att du får en bra födelsedag!

 

Många glada gratulationer på din dag idag, från oss alla på [sätt in företagsnamn]. Vi hoppas att du får en helt underbar dag!

 

Detta jobb skulle nog inte alls vara lika roligt om du inte var här på företaget! Många tack för alla det roliga och muntra fikapauserna samt att du aldrig smiter undan när det vankas hårt arbete! Ha en helbra födelsedag idag!

 

Ett stort grattis samt ett fyrfaldigt leve till dig min kära kollega! Du är en skicklig arbetskamrat, en rolig vän samt ett stöd! Jag hoppas att du får en helt fantastisk dag och ett utomordentligt bra år här framöver!

 

Ett stort grattis på födelsedagen till en av det allra mest produktiva människorna som arbetar här! En vacker dag så måste du bara lära oss hur du gör för att få så mycket gjort!

 

Hipp-Hipp-Hurra och en massa gratulationer på bemärkelsedagen, till en av de roligaste, gladaste och trevligaste personerna på hela kontoret! Tusen tack för att du bidrar till att göra vårt jobb till en gladare och angenämare plats, med din positiva och soliga inställning!

 

Kära [namn], det är helt otroligt hur du ser till att allt går så smidigt och lätt till! Vi tackar för att du organiserat oss och arbetet så väl. Många glada gratulationer önskar vi dig!

 

Hej på dig och ett stort grattis på din stora dag! Jag är så tacksam för att du svarade på alla mina nybörjarfrågor när jag var färsk här på jobbet. Att du hjälpte mig att komma till rätta och att du fick mig att känna mig bekväm och trygg här! Jag har lärt mig så himla mycket av dig! Tack och ett stort grattis!

 
  

Grattis till dig och att du fyller år! Du är någon som utstrålar lugn och du måste bara en dag avslöja hur du gör för att vara så lugn under all stress och press! Tack så mycket för att du sprider trygghet och lugn här på jobbet!

 
 

Ett stort grattis till den trevligaste och bästa bossen man kan önska sig!Visst har vi kommit ihop oss ibland, men vad gör det? Vi är ju bara människor! Stort grattis på din bemärkelsedag!

 
 

Jag hörde att denna dag så fyller du år och även fast du varit min överordnade under så många år, så ser jag dig som en nära vän som faktiskt bryr sig om mig! Ha det nu så bra det bara går och jag hoppas att du må leva samt leda i en himla massa år till, här fram över!

 
 

Jag kommer ihåg det som om de vore igår. När jag började här och jag var lite rädd för din barska och bestämda stil. Rädd för att göra fel och få sparken på stående fot! Men under alla år som har passerat, så har jag lärt känna dig och jag är ändå glad att jag smög runt lite extra försiktigt, den allra första tiden här! Grattis bossen!

 

Det sägs att goda vänner samt arbetskamrater är halva jobbet. Detta stämmer så bra när jag tänker på dig min vän! Du har fått många och mig att skratta gott under tiden vi jobbat ihop. Du har vart till stor nytta och hjälp under stress och jag vill bara att du ska veta att jag uppskattar dig som kollega samt som en vän! Ett stort grattis och fyrfaldigt leve till dig!

Dela gärna sidan om ni har lust!

Etiketter:, ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *